Tutorial Fantasy Eredivisie en Premier League

Tutorial Fantasy Eredivisie en Premier League

Om iedereen een handje te helpen, hebben we een Tutorial gemaakt voor het type “Fantasy voetbal”. Deze spellen worden op dit moment alleen opgezet voor de Eredivisie en de Premier League. In de toekomst verwachten we de Bundesliga en JPL toe te voegen.

We geven hier aan hoe je een team maakt, maar ook met tips waar je op moet letten om een team te maken dat hopelijk mee kan doen voor de prijzen!

Een degelijke voorbereiding op een Fantasy Game is belangrijk om een goed resultaat te halen.

Registratie advies: Wanneer je bent geregistreerd via een Hotmail/Yahoo emailadres, dan is de kans bijna 60% dat de activatie email in uw spam is beland of heel ergens anders. Stuur ons dan even vlug een email op support@zweeler.com en wij zorgen ervoor dat uw account zsm handmatig wordt geactiveerd

Tips:

  1. Bekijk altijd eerst wat de puntentelling is en wat de spelregels zijn.
  2. Bestudeer altijd het “meest gekozen” overzicht. Deze kan tips geven over voetballers die “hot” zijn.
  3. Er zijn verschillende sites waar je kan zien of een speler geschorst is, geblesseerd, of een pijntje heeft. Voor de Eredivisie staat er op de vrijdagmiddag bij de Voetbalinternational altijd een handig en up to date overzicht. Bij Teamnieuws.nl kan je ook informatie vinden over blessures en schorsingen voor alle competities in Europa! Voor de Premier league raden wij aan om eens bij Fantasyscout.co.uk te kijken. Daar proberen ze de opstelling te voorspellen, maar staan ook de voetballers die geregeld de strafschoppen en hoekschoppen nemen netjes opgenoemd!
  4. Pas bij alle sites wel op dat ook zij het fout kunnen hebben!! Doe altijd je eigen onderzoek, en baseer daar je beslissing op!
  5. Cruciaal bij een Fantasy Voetbal spel is de kalender voor het weekend. Deze staat in de linker kolom in de team creatie, maar ook op de index van het spel. Kijk altijd welke teams er tegen elkaar moeten. PSV thuis tegen Sparta laat je andere keuzes maken uit alle PSV voetballers dan PSV uit tegen Ajax/Feyenoord.

Hoe maak ik een team:

Wanneer je bent ingelogd en naar de index van het spel bent gegaan, klik dan op “nieuw team” maken. Ook kun je via “Mijn opstellingen” en dan via het Tabblad “Maak team” naar het spel van je keuze gaan. Zie afbeelding:

tutorialfantasyvoetbalv1

Je kunt een voetballer selecteren door op de naam te klikken, dan gaat hij vanzelf het team in. Als je een voetballer uit het team wilt halen, dan kan dat ook door er gewoon op te klikken.

In de linkerkolom staat ook een “Filter op team” optie, zodat je alleen de voetballers van bijvoorbeeld Vitesse kunt bekijken.

We hebben ook een filter optie op “Positie” zodat je bijvoorbeeld alle middenvelders op een rij krijgt aan de rechterkant in de sporters kolom.

Het spel wordt live bijgehouden dus je kan na elke goal, assist, gele kaart of rode kaart meteen zien hoe de stand veranderd is. Wanneer je op de punten tussen de haakjes klikt achter jouw puntentotaal, dan worden al jouw spelers met geel gemarkeerd aan de linkerkant bij de “Live score”. Zie print screen!

tutorialfantasyvoetbalv2-png

Als je alle details van 1 wedstrijd wilt zien dan moet je op de wedstrijd klikken, en dan komt de volgende pop up te voorschijn:

tutorialfantasyvoetbalv3-png-png

Hoe betaal ik mijn team?

Als je nog in de team creatie zit, dan klik je op “Betaal team(s)” en word je automatisch naar “Mijn opstellingen” gestuurd. Deze is ook te bereiken via de links bovenaan het scherm die op elke pagina staan: Lobby, Mijn opstellingen, Mijn resultaten en Mijn account.

Wanneer je nu bij de opstelling klikt op “betalen” dan komt er een scherm waar je aan kunt geven welke teams je wilt betalen en wat je saldo wordt nadat je team(s) betaald is (zijn). Klik op betalen en klik dan op “Ja”. Wanneer er niet genoeg saldo is, dan zal er een link staan die je direct naar de pagina stuurt waar je geld op je Zweeler rekening kan storten.

Tutorial15+5PS3

 

 

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *