Tutorial Voetbal (budget)

Tutorial Voetbal (budget)

Om iedereen een handje te helpen, hebben we een Tutorial gemaakt voor het type “Budget” spel voor het voetbal. Deze spellen worden gemaakt voor De EK’s en WK’s, Europees Voetbal Jaarspel, Europa League, Champions League, Copa America, Africa Cup en misschien ook wel de OS.

We geven hier aan hoe je een team maakt, maar ook met tips waar je op moet letten om een team te maken dat hopelijk mee kan doen voor de prijzen!

Een degelijke voorbereiding op een Fantasy Game is belangrijk om een goed resultaat te halen.

Registratie advies: Wanneer je bent geregistreerd via een Hotmail/Yahoo emailadres, dan is de kans bijna 60% dat de activatie email in uw spam is beland of heel ergens anders. Stuur ons dan even vlug een email op support@zweeler.com en wij zorgen ervoor dat uw account zsm handmatig wordt geactiveerd

Tips:

  1. Bekijk altijd eerst wat de puntentelling is en wat de spelregels zijn. Dit kan per spel verschillen.
  2. Bestudeer altijd het “meest gekozen” overzicht. Deze kan tips geven over landen/teams waar je misschien niet zoveel vanaf weet.
  3. Als het een spel is waar de landen of teams in groepen zijn ingedeeld, hou dan goed in de gaten dat je er niet teveel uit 1 groep heb gekozen. Zeker niet als er maar 2 door naar de volgende ronde gaan. Bij sommige spellen kunnen er 3 van de 4 landen door naar de 2e ronde gaan.
  4. De groepen, en de rest van de loting, staan ook in de team creatie. Zie voorbeeld.
  5. Word altijd lid van een prijs subleague. Dit kost niets en kan je zomaar een extra prijs opleveren. Er zijn veel mensen die een prijs subleague opzetten en het wachtwoord in het onderwerp zetten. Onderaan deze tutorial hebben we een korte uitleg gegeven hoe je zelf een prijs subleague opzet of hoe je mee kunt doen met een andere subleague.

Voetbal budget team creation

Hoe maak ik een team:

Wanneer je bent ingelogd en naar de index van het spel bent gegaan, klik dan op “nieuw team” maken. Ook kun je via “Mijn opstellingen” en dan via het Tabblad “Maak team” naar het spel van je keuze gaan. Zie afbeelding:

New Team creation Football budget

Je kunt een land/club selecteren door op de naam te klikken, dan gaat hij vanzelf het team in. Als je een land/club uit het team wilt halen dan kan dat ook door er gewoon op te klikken.

Als je alle landen/clubs geselecteerd hebt, dan moeten de extra voorspellingen nog beantwoord worden. Als je dat per ongeluk vergeet en dan al op “Opslaan team(s)”  klikt, dan zal in de statusbox aangegeven worden wat er precies aan de hand is. Volg gewoon deze instructies en klik alsnog op “Opslaan teams”.

Hoe betaal ik mijn team?

Als je nog in de team creatie zit, dan klik je op “Betaal team(s)” en word je automatisch naar “Mijn opstellingen” gestuurd. Deze is ook te bereiken via de links bovenaan het scherm die op elke pagina staan: Lobby, Mijn opstellingen, Mijn resultaten en Mijn account.

Wanneer je nu bij de opstelling klikt op “betalen” dan komt er een scherm waar je aan kunt geven welke teams je wilt betalen en wat je saldo wordt nadat je team(s) betaald is (zijn). Klik op betalen en klik dan op “Ja”. Wanneer er niet genoeg saldo is, dan zal er een link staan die je direct naar de pagina stuurt waar je geld op je Zweeler rekening kan storten.

Tutorial15+5PS3

Meedoen met een Prijs subleague!

De prijs subleague mag maximaal tien spelers hebben en je zit met al jouw teams in de subleague die je gekozen hebt. Er mogen maar tien spelers per subleague mee doen omdat we een zo’n eerlijk mogelijk spel willen hebben waarbij niet altijd de grootste subleague wint. Dat was namelijk voorheen zo en dat was niet echt spannend.

Het subleagueklassement wordt bepaald door de punten van de vijf beste teams per subleague op te tellen. Hierbij mag er maximaal één team per speler meetellen. Als een subleague in de prijzen valt, wordt de gewonnen subleagueprijs gedeeld door de vijf spelers die eigenaar zijn van die vijf beste teams. Je hebt dus niet alleen een strijd tussen de subleagues, maar ook samen met je vrienden om bij die beste vijf teams te horen!

Klik op de link “Subleagues” en je wordt automatisch naar de Prijs subleague pagina geleid. Als je mee wilt doen met een Open subleague klik dan op het tabje aan de bovenkant. Wanneer je mee wilt doen met een subleague van iemand anders, klik dan op “Alle subleagues”. Bekijk welke subleagues nog niet vol zijn (deze hebben een groen plusje) en of ze besloten (met slotje) zijn of niet. Kies dan de subleague uit waar de eigenaar een wachtwoord in de omschrijving heeft gezet. Dit is een uitnodiging om mee te doen 🙂

Subleagues voetbal budget tutorial

Als je op het plusje klikt, dan moet je daar het wachtwoord van de subleague toevoegen en die staat daar nogmaals aangegeven in de omschrijving. Tenminste, alleen bij de subleagues die dat graag willen.

Wanneer alle subleagues vol zijn, of niet beschikbaar, kun je heel makkelijk zelf een subleague aanmaken door op “Nieuwe subleague” te klikken. Vul daar de naam, twee keer het wachtwoord en een omschrijving in. TIP: Wanneer je hier het wachtwoord neerzet, dan kan iedereen mee doen.

Nieuwe subeague tutorial

Je kunt hier ook de keuze maken om de subleague besloten te maken. Dat wil zeggen dat niemand een mail kan sturen om het wachtwoord op te vragen. Wanneer je deze niet aanvinkt dan zou iemand een mail kunnen sturen om mee te doen.

Dat is dan weer erg handig als je niet wilt dat het wachtwoord openbaar is en dat je vrienden en kennissen aan jouw het wachtwoord op moeten vragen.

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *