Omdat Zweeler heel veel type spellen en voor heel veel sporten aanbiedt, leek het ons erg praktisch om een Tutorial te maken voor alle algemene zaken die niet direct met het spel te maken heeft.

Zweeler heeft naast een algemene Tutorial ook voor een aantal speltypes een tutorial gemaakt.

Wielrennen 15+5

Tennis (groepen)

Voetbal budget

We willen graag dat de nieuwe spelers zich snel thuis voelen en dan is het erg belangrijk dat we een goede uitleg geven. Hieronder geven we per nummer aan welk onderdeel er besproken wordt. Scroll zelf naar beneden om een bepaald onderwerp te bekijken waar je in geïnteresseerd bent.

  1. Index: Hoe vind ik een spel?
  2. Lobby/Mijn opstellingen/Mijn resultaten/Mijn account: wat kan ik daar allemaal vinden?
  3. Hoe stort ik geld?
  4. Hoe stort ik geld terug naar mijn eigen bankrekening/Paypal/Skrill etc.?
  5. Standen en uitslagen, waar kan ik die het snelst terugvinden en hoe werkt het precies?
  6. Analyse tool

Registratie advies: Wanneer je bent geregistreerd via een Hotmail/Yahoo emailadres, dan is de kans bijna 60% dat de activatie email in uw spam is beland of heel ergens anders. Stuur ons dan even vlug een email op support@zweeler.com en wij zorgen ervoor dat uw account zsm handmatig wordt geactiveerd.

1 Index: Hoe vind ik een spel?

Als een spel nog niet gestart is, en hij gaat live binnen een paar dagen, dan staat deze in de meeste gevallen gewoon op de index. Je kan het spel selecteren en overal op de oranje bal klikken en dan ga je direct heen.

tutorialindexv1

Wanneer een spel pas over een paar weken gaat starten, en je wilt graag weten of er al teams gemaakt kunnen worden, dan kan je via het filter “Alle sporten” de keuze beperken tot alleen een bepaalde sport. Klik op de sport (bijvoorbeeld wielrennen) en je zal alleen de spellen zien van die sport en de kalender voor de rest van het jaar.

tutorialindexv2-png

Als je een bepaald type spel zoekt (bijvoorbeeld een budgetspel), dan kan je ook op de tabbladen klikken en daarmee filteren.

tutorialindexv3-png

Wanneer het spel gestart is, kan je het spel heel snel terugvinden, door het filter op de index op “Live spellen” te zetten. Wanneer je dan op het spel klikt ga je direct door naar de standen!

Wanneer een spel is afgelopen dan moet je het spel op “Afgelopen spellen” zetten.

tutorialindexv4

2 Lobby/Mijn opstellingen/Mijn resultaten/Mijn account: wat kan ik daar allemaal vinden?

Eigenlijk valt dit onderwerp ook allemaal onder het topic van de index, maar we gaan hier voorbeelden laten zien van ed pagina’s die je kan bereiken via de index.

Boven aan elke pagina hebben we 4 links staan (Lobby/Mijn opstellingen/Uitslagen/Mijn account) naar 4 zeer nuttige pagina’s. En omdat ze op elke pagina staan, kan je altijd terug navigeren naar één van deze pagina’s.

Het belletje wordt op dit moment alleen gebruikt om je te laten weten dat je een prijs hebt gewonnen. Dus als het belletje rinkelt dan even kijken wat er aan de hand is, want dan heeft u een prijs gewonnen! In de toekomst kunnen we dit ook gaan gebruiken om speciale bonusaanbiedingen onder de aandacht te brengen.

Lobby

Dat is eigenlijk een mooi woord voor de Zweeler index. Dus als je de weg kwijt zou zijn op Zweeler, dan kan je altijd weer terug via de Lobby naar meer bekend terrein

Mijn opstellingen

De naam zegt het al een beetje, hier kan je op dit moment alle opstellingen vinden van teams die je gemaakt hebt.

tutorialmijnopstellingenv1

Zolang het spel nog niet live staat, kan je hier je teams zien met het filter op “Aankomend”, zodra het spel begonnen is, moet je het filter op “Live” zetten. Daar kan je dan alle teams zien van alles spellen die live staan en waar je aan mee doet.

tutorialmijnopstellingenv2

Mijn account

Via “Mijn account” kan je alle transacties zien die je gedaan hebt sinds je bij Zweeler geregistreerd bent. Alle teams die je betaald hebt, stortingen, terugstortingen en bonussen.

Hier kan je ook het overzicht zien van “Mijn persoonlijke gegevens” en waar je alles kunt wijzigen. Bijvoorbeeld je wachtwoord, e-mailadres, taal en ook of je nu wel of niet een nieuwsbrief wilt hebben.

Daarnaast kan je hier ook de voorwaarden vinden van de bonussen en ook hoeveel bonus je nog over hebt en hoelang deze nog geldig is. Er staat bij “mijn bonus” een counter die het precies aangeeft.

Voor de spelers die wel eens iemand hebben aangemeld via de Tell a Friend module, kunnen hier precies zien wat de status is van al hun vrienden.

Op deze pagina kan je ook de Player Experience Indicator terugvinden. Dit is een Zweeler ranking gebaseerd op jouw prestaties in de laatste 5 jaar in alle Zweeler spellen. In de zeer nabije toekomst gaat Zweeler ook spellen organiseren voor beginners en dan kunnen alleen spelers meedoen die Geen ranking hebben, en in Level 1 zitten.

Ook kan je hier bonus codes claimen en de voorwaarden van alle bonussen nog eens teruglezen als iets onduidelijk zou zijn.

Als laatste hebben we hier ook de link om geld terug te storten. Daarover verderop meer uitleg bij punt 4!

3 Hoe stort ik geld op mijn Zweeler rekening?

Zonder geld op je Zweeler rekening is het wel mogelijk om een team te maken, maar niet mogelijk om mee te doen met een betaald spel. Wanneer je geld wilt storten, klik je op de link “Storten”. deze link komt ook tevoorschijn bij de mijn opstellingen als je een team wilt betalen en er staat geen, of niet genoeg, saldo meer op.

tutorialgeldstortenv1

Vul het bedrag in wat je over wilt maken, en klik op doorgaan. Wanneer het je eerste storting is, let dan ook op dat je bij een bedrag hoger dan 25 euro een bonus krijgt. Lees altijd even de bonusvoorwaarden door om te begrijpen hoe je deze kan gebruiken. Dit om teleurstellingen te voorkomen!

Kies nu een betaalmethode uit, en volg de instructies!

Wanneer er nu een error zou zijn en het is even niet mogelijk om te storten, en dat kan altijd voorkomen, neem dan meteen contact met ons op via support@zweeler.com Er komen ook storingen voor bij de banken, de Credit Card maatschappijen, Klarna, Skrill etc. Wij kunnen heel snel zien wat er aan de hand is en je een tip geven hoe je toch het bedrag kan storten, zodat je mee kunt doen aan de spellen.

4 Hoe stort ik geld terug naar mijn eigen bankrekening, Skrill etc.?

Je gaat via “Mijn account” en kiest dan Terugstorten. Kies hier de gewenste terugstort methode.

Let wel op dat Zweeler verplicht is terug te storten via de betaalmethode die jij gebruikt hebt om aan Zweeler te storten. Dus als je alleen Skrill hebt gebruikt om aan Zweeler te storten, dan zullen wij Skrill gebruiken om terug te storten.

Paypal kost de speler 4/5% van het terug te storten bedrag en Skrill kost de speler 1%/2% van het terug te storten bedrag. Deze kosten worden ook aan Zweeler doorberekend wanneer jij een bedrag aan Zweeler stort. Wij raden dan ook aan om iDEAL of een Credit Card te gebruiken om aan Zweeler te storten!

5 Standen en uitslagen, waar kan ik die het snelst terugvinden en hoe werkt het precies?

Op deze pagina kan je alle resultaten en team details vinden van de spellen waar je aan mee gedaan heeft. Aan de linkerkant kan je switchen tussen de tabs Mijn live spellen, Live spellen, Mijn afgelopen spellen en Alle afgelopen spellen

Als je meer details wilt over het spel zoals de prijzen, meest gekozen, speelschema etc dan kan je dat ook aan de linkerkant boven de spellen vinden.

De resultaten van jouw teams, staan onmiddellijk onder de top 15 en wanneer deze in de top 15 staat, dan worden die in een groene kleur gehighlight.

Wanneer je op de punten tussen haakjes klikt kan je in de rechterkolom zien welke renners dat team in uitslag had gekozen. De renners worden dan groen gehighlight.

Als je op de naam van een team klikt in de stand, dan ga je naar de team details. Daar kan je alle details per team bekijken en als je op Head to head klikt dan kan je jouw teams met andere vergelijken.

Bij de Head to head kan je selecteren op alleen jouw teams, of je kiest de teams uit een subleague of een bepaalde stand. Hieronder zie je een voorbeeld hoe dat er uit ziet!

6 Analyse tool

Wanneer een spel gestart is, dan kan je met de Analyse tool heel snel de concurrentie inschatten. Hieronder een voorbeeld wat alles duidelijk maakt.

tutorialanalysetoolv1