Het Vuelta Ciclista a Andalucía Spel 2018 gaat starten op woensdag 14 februari 2018 om 11:30 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 500,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 83,87 euro (23 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 10,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (10 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Vuelta Ciclista a Andalucía heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Chris Froome, Mikel Landa, Jakob Fuglsang, Oliver Naesen, Clément Venturini, Luis Leon Sanchez, Ben Hermans, Tim Wellens, Marc Soler, Sacha Modolo, Steven Kruijswijk, David De La Cruz, Wout Poels, Guillaume Martin en Andrea Pasqualon.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.