Het Volta a la Comunitat Valenciana Spel 2017 gaat starten op woensdag 1 februari 2017 om 14:30 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 660,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 80,69 euro (30 prijzen in het algemeen klassement).

Per etappe kan er 25,00 euro gewonnen worden (15, 10).

Ten slotte is er 30,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Volta a la Comunitat Valenciana heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Nairo Quintana, Greg Van Avermaet, Nacer Bouhanni, Luis Leon Sanchez, Pierre Rolland, Sep Vanmarcke, Bryan Coquard, Thibaut Pinot, Adam Yates, Simon Yates, Philippe Gilbert, Daniel Martin, Tony Martin, Ilnur Zakarin, Steven Kruijswijk, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa en Wout Poels.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.