Het Volta Ciclista a Catalunya Spel 2017 gaat starten op maandag 20 maart 2017 om 12:30 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 1.404, euro aan prijzen met een eerste prijs van 158,65 euro (60 prijzen in het algemeen klassement).

Per etappe kan er 25,00 euro gewonnen worden (25).

Ten slotte is er 55,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (25, 15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Volta Ciclista a Catalunya heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Alejandro Valverde, Chris Froome, Alberto Contador, Romain Bardet, Rohan Dennis, Tejay van Garderen, Nacer Bouhanni, André Greipel, Adam Yates, Julian Alaphilippe, Daniel Martin, Nathan Haas, Ilnur Zakarin, Steven Kruijswijk, Primož Roglič, Mikel Landa, Bauke Mollema en Louis Meintjes.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.