Het Volta Ciclista a Catalunya Spel 2018 gaat starten op maandag 19 maart 2018 om 13:30 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 1.250,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 250,00 euro (46 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 45,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (25, 15, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Volta Ciclista a Catalunya heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Niccolo Bonifazio, Tejay van Garderen, Sam Bennett, Nacer Bouhanni, Thibaut Pinot, Tim Wellens, Esteban Chaves, Daryl Impey, Adam en Simon Yates, Marc Soler, Rigoberto Uran, Warren Barguil, Steven Kruijswijk, Egan Bernal, Sergio Henao, Fabio Aru en Daniel Martin.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.