Het Tour Down Under Spel 2018 gaat starten op dinsdag 16 januari 2018 om 1:30 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 1.100,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 127,83 euro (30 prijzen in het algemeen klassement).

Per etappe kan er 42,50 euro gewonnen worden (25, 10, 5, 2.5).

Ten slotte is er 45,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (25, 15, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Tour Down Under heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Peter Sagan, Richie Porte, Caleb Ewan, Ion Izagirre, Domenico Pozzovivo, Rohan Dennis, Sam Bennett, André Greipel, Elia Viviani, Nathan Haas, George Bennett, Robert Gesink, Egan Bernal, Kristoffer Halvorsen en Rui Costa.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.