Het Tour of Oman Spel 2017 gaat starten op dinsdag 14 februari 2017 om 8:10 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 879,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 106,89 euro (30 prijzen in het algemeen klassement).

Per etappe kan er 30,00 euro gewonnen worden (20, 10).

Ten slotte is er 30,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Tour of Oman heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Greg Van Avermaet, Alexander Kristoff, Fabio Aru, Romain Bardet, Sondre Holst Enger, Jakob Fuglsang, Niccolò Bonifazio, Sonny Colbrelli, Ben Hermans, Tom Boonen, Bob Jungels, Nathan Haas, Merhawi Kudus, Rui Costa, Sacha Modolo, Roy Jans en Jakub Mareczko.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.