Het Tour of Oman Spel 2018 gaat starten op dinsdag 13 februari 2018 om 8:35 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 700,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 109,45 euro (30 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 15,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Tour of Oman heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Vincenzo Nibali, Greg Van Avermaet, Alexander Kristoff, Magnus Cort, Miguel Angel Lopez, Gorka Izagirre, Nacer Bouhanni, Jesús Herrada, Mark Cavendish, Nathan Haas, Søren Kragh Andersen, Edward Theuns, Fabio Felline, Rui Costa en Bryan Coquard.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.