Het Tour de Pologne Spel 2017 gaat starten op zaterdag 29 juli 2017 om 13:45 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 1.000,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 115,84 euro (30 prijzen in het algemeen klassement).

Per etappe kan er 35,00 euro gewonnen worden (20, 10, 5).

Ten slotte is er 30,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Tour de Pologne heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Peter Sagan, Vincenzo Nibali, Rui Costa, Domenico Pozzovivo, Niccolò Bonifazio, Rohan Dennis, Tejay van Garderen, Rafal Majka, Caleb Ewan, Adam Yates, Bob Jungels, Simon Spilak, Ilnur Zakarin, Wout Poels, Wilco Kelderman en Sacha Modolo.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.