Het Tour de l’Ain Spel 2017 gaat starten op dinsdag 8 augustus 2017om 17:45 uur.

Iedere deelnemer vult 13 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 200,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 48,36 euro (8 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 5,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Tour de l’Ain heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Thibaut Pinot, Steven Kruijswijk, Nacer Bouhanni, Samuel Dumoulin, Alexandre Geniez, Mattia Cattaneo, Rodolfo Torres, David Gaudu, Johan Le Bon, Maxime Bouet, Guillaume Martin en Danilo Napolitano.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.