Het Tirreno-Adriatico Spel 2017 gaat starten op woensdag 8 maart 2017 om 14:00 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 1.419,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 184,32 euro (60 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 55,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (25, 15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Tirreno-Adriatico heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Nairo Quintana, Peter Sagan, Tom Dumoulin, Fabio Aru, Vincenzo Nibali, Greg Van Avermaet, Tejay van Garderen, Rigoberto Uran, Thibaut Pinot, Caleb Ewan, Adam Yates, Fernando Gaviria, Bob Jungels, Edvald Boasson Hagen, Mark Cavendish, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa, Geraint Thomas, Elia Viviani, Fabio Felline, Bauke Mollema en Rui Costa.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.