Het Settimana Coppi e Bartali Spel 2017 gaat starten op donderdag 23 maart 2017 om 9:15 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 100,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 30,40 euro (5 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 5,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Settimana Coppi e Bartali heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Egan Bernal, Francesco Gavazzi, Giulio Ciccone, Simone Ponzi, Lilian Calmejane, Thomas Voeckler, Eduardo Sepulveda, Sergey Firsanov, Mauro Finetto, Julián Arredondo, Damiano Cunego, Merhawi Kudus, Sebastián Henao, Elia Viviani, Jakub Mareczko en Filippo Pozzato.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.