Het Route du Sud Spel 2017 gaat starten op donderdag 15 juni 2017 om 12:00 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 150,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 46,40 euro (5 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 5,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Route du Sud heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Geraint Thomas, Sergio Henao, Bryan Coquard, Jempy Drucker, Samuel Sanchez, Pierre Rolland, Rigoberto Uran, Thomas Voeckler, Wout Poels en Elia Viviani.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.