Het Budgetspel is uiteindelijk gewonnen door de nummer drie van gisteren: baasn1 wint met 1185 punten (211 euro)! Hij hield slechts vijf punten over op roelie007 2 (145 euro), die met 1180 punten tweede werd. PanterSimba 🙂 had een achterstand van tien punten en werd derde met 1175 (119 euro).  Alle prijswinnaars gefeliciteerd!

De tickets voor de RtB zijn binnengehaald door RKHBS 1, die vanuit het achterveld ruim wist te winnen met 954 punten, Poekenaar 1 had er 909 en eindigde gelijk met de ploeg die het klassement 2 dagen lang overheerste: Turbolader 1 eindigde ook op 909! Zij hielden slechts tien punten over op nummer vier, die achter net net vist.

Dagwinnaar werd Kleppers 1, die de hoge dagprijs (106 euro) pakt met acht punten voorsprong op Gforce 1 (73 euro). DIRK1958 1 werd derde op achttien punten achterstand (60 euro). Ook hier alle andere prijswinnaars gefeliciteerd!
Bij de tijdrit mocht Amador het langst op de hotseat zitten vandaag, waar hij door Van Garderen van af werd gereden. Van Garderen wist uiteindelijk derde te worden vandaag. Voor hem eindigde de eindwinnaar van de Ronde. Porte wist naar verwachting een snellere tijdrit te produceren den de leider van gisteren en wint dus de Ronde met 21 seconden verschil op Yates. De winnaar van vandaag, Roglic, reed een ijzersterk tweede deel van de tijdrit. Hij reed behalve Porte iedereen regelrecht van de sokken af en bekroonde dit met behalve de dagoverwinning ook met de derde plaats in het eindklassement.