MINSTENS € 30.000 AAN PRIJZEN
WIN 10.000 EURO MET MAAR 1 EURO!
ER ZIJN 130 TICKETS BESCHIKBAAR.

 1. Er zijn 56 kwalificatietoernooien in 2016 waar je een ticket kunt winnen voor het finalespel van de Road to Doha. De prijzenpot van het finalespel bedraagt minimaal € 30.000 euro met een hoofdprijs van 10.000 euro. Alle deelnemende teams aan het finalespel vallen in de prijzen. Het minimaal te winnen bedrag is 75 euro.
 2. Er zijn 130 tickets beschikbaar.
 3. Eén ticket geeft recht op het maken van één team in het finalespel van de Road to Doha.
 4. Het finalespel van de Road to Doha is de Heren wegwedstrijd van het WK Wielrennen. Deze vindt plaats op zondag 16 oktober 2016.
 5. Eén speler mag maximaal drie tickets winnen. Indien iemand drie tickets heeft gewonnen is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan een kwalificatiespel.
 6. Wanneer een speler extra accounts aanmaakt om meer tickets te kunnen winnen, wordt deze speler uitgesloten voor het finalespel en zijn accounts geblokkeerd bij Zweeler.
 7. Het finalespel zal minstens vijf dagen voor de start van het spel live gezet worden zodat er voldoende tijd is om een team te maken.
 8. Indien er teams gelijk eindigen in een kwalificatiespel op een positie die recht geeft op een ticket, en er zijn meer teams dan tickets op de gelijke positie, zal er als volgt worden beslist wie een ticket krijgt:
  a. Het team met de best presterende sporter individueel gezien. Dus welke sporter de meeste punten heeft gepakt die de andere deelnemer niet heeft. Bijvoorbeeld:
  i. Team A heeft 70 punten voor Alberto Contador als best presterende renner en Team B heeft Alejandro Valverde met 60 punten als best presterende renner. Team A wint dan het ticket.
  ii. Wanneer de beste renner in beide teams gelijk is, kijken we naar de volgende renner totdat we een winnaar hebben.
  b. Bij een identiek team zal er een play-off plaatsvinden in het eerstvolgende kwalificatiespel. De deelnemer die dan het hoogst eindigt zal het ticket krijgen voor het eindspel.
  c. Indien er opnieuw gelijk geëindigd wordt met het beste team, zal A) worden toegepast bij de play-off. Is het team opnieuw identiek, dan schuift de play-off door naar het volgende kwalificatiespel.
  d. Indien er sprake is van gelijk eindigen in het laatste kwalificatiespel en A) geen uitsluitsel geeft, zal gekeken worden naar het totaal aantal teams dat gedurende alle kwalificatietoernooien is gemaakt. De speler die de meeste teams heeft gemaakt in alle kwalificatie spellen, krijgt het ticket. Is dit ook gelijk, dan zal er geloot worden.
 9. Op de kalender staan alle kwalificatiespellen aangegeven met inleg, maximaal aantal teams per speler en hoeveelheid beschikbare tickets voor het finalespel van de Road to Doha.