De Ronde van Denemarken heeft dit jaar een pittige editie. Een individuele tijdrit van 17 kilometer en drie heuvelfinales, waaronder de klassieke steile aankomst in Vejle, zullen bepalen wie de opvolger wordt van Wout Van Aert. Enkel op de slotdag lijkt een massasprint onvermijdelijk, met mogelijk Belgisch kampioen Tim Merlier in de hoofdrol. Eurosport2 zendt dagelijks vanaf 15.00 uur live uit.

Het PostNord Danmark Rundt Spel 2019 gaat starten op woensdag 21 augustus 2019 om 13:20 uur

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost € 5,00 per team en we starten met minimaal € 200,00 aan prijzen met een eerste prijs van € 64,00 (5 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

De PostNord Danmark Rundt heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Tiesj Benoot, Bryan Coquard, Tim Merlier, Mikkel Bjerg, Krists Neilands, Jasper De Buyst, Jelle Vanendert, Alexander Kamp, Pieter Weening, Amaury Capiot, Amund Grøndahl Jansen, Jonas Vingegaard, Joris Nieuwenhuis, Rasmus Guldhammer en Markus Hoelgaard.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.