Het Paris-Nice Spel 2017 gaat starten op zondag 5 maart 2017 om 13:20 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 1.620.00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 200,64 euro (75 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 55,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (25, 15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

Paris-Nice heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Alejandro Valverde, Alberto Contador, Richie Porte, Marcel Kittel, Romain Bardet, Ion Izagirre, Nacer Bouhanni, Arnaud Démare, André Greipel, Magnus Cort, Julian Alaphilippe, Daniel Martin, Alexander Kristoff, Ilnur Zakarin, Dylan Groenewegen, Sergio Henao, Wout Poels, Michael Matthews, John Degenkolb en Diego Ulissi.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.