Altijd al eens mee willen doen bij Zweeler maar getwijfeld over hoe leuk het is? Tijdens de Giro d’Italia kun je Zweeler gratis uitproberen met de Fantasy Giro d’Italia (FREE).

Iedereen die een account heeft mag 1 team maken in het gratis spel, dat exact dezelfde opzet heeft als het 15+5 spel met 20.000 euro aan prijzen. Ook bij het gratis spel zullen er prijzen (in totaal 100 euro) te winnen zijn in de vorm van bonusgeld. Hiermee kun je vervolgens meedoen aan betaalde spellen.

Het Giro d’Italia (FREE) Spel 2019 gaat starten op zaterdag 11 mei 2019 om 13:00 uur

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 0,00 euro per team en we starten met minimaal 100,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 20,00 euro (14 prijzen in het algemeen klassement).

Elke geregistreerde speler, krijgt 1 GRATIS team!

De prijzen worden uitgekeerd als bonussen. Deze bonussen kunnen niet van de Zweeler rekening gehaald worden of teruggestort worden. Er moet minimaal één keer mee gespeeld worden. De prijzen die daarmee gewonnen worden, kunnen uiteraard wel teruggestort worden.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.