Het Étoile de Bessèges Spel 2017 gaat starten op woensdag 1 februari 2017 om 12:50 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 348,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 64,16 euro (15 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 15,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Étoile de Bessèges heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Alexander Kristoff, Tony Gallopin, Arnaud Démare, Samuel Dumoulin, Pierre Latour, Sylvain Chavanel, Thomas Voeckler, Arthur Vichot, Daniel McLay, Romain Feillu, Jens Debusschere, Timothy Dupont, Kenny Dehaes en Ron Jans.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.