De top 8 van de wereld komt dit weekend samen in Leicester voor de vierde editie van de Champions League of Darts. Een major die nog mist op het palmares van Michael van Gerwen. En dus zal ‘Mighty Mike’ extra gemotiveerd zijn om dit keer wél het toernooi te winnen in de Morningside Arena.

Van Gerwen begint in groep A met titelverdediger Gary Anderson, Michael Smith en James Wade. In de andere poule zijn het Rob Cross, Peter Wright, Gerwyn Price en Daryl Gurney die voor een plekje in de halve finale strijden. RTL7 en de BBC doen live verslag.

Het Champions League of Darts Spel 2019 zal gaan starten op zaterdag 19 oktober 2019 om 14:30 uur.

Darters verdienen punten in de groepsfase per gewonnen leg. Zo kan een darter maximaal 10 punten per wedstrijd scoren. Na de groepsfase worden er punten verdiend per ronde. Voor het bereiken van de halve finale, voor het bereiken van de finale en voor het winnen van de Champions League of Darts.

Je krijgt 22 miljoen euro budget om 3 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League of Darts Spel 2019.

Het spel kost € 5,00 per team en we starten met minimaal € 200,00 aan prijzen. De eerste prijs zal € 64,00 zijn (5 AK prijzen).

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

1 Gerwen, Michael van 10 mln.
2 Cross, Rob 8,1 mln.
3 Wright, Peter 7,6 mln.
4 Anderson, Gary 6,5 mln.
5 Price, Gerwyn 6,1 mln.
6 Gurney, Daryl 5,7 mln.
7 Smith, Michael 5,2 mln.
8 Wade, James 4,5 mln.