Dit is een kwalificatiespel van de Road to Ally Pally!

De kwalificatiekansen in de Road to Ally Pally raken zo langzamerhand op. Nog vijf toernooien die als qualifier dienen, tot het WK half december van start gaat. De Champions League of Darts is daarbij de laatste kans om je te kwalificeren voor slechts 1 euro. Een mogelijkheid die je eigenlijk niet mag laten liggen.

Het Champions League of Darts (RtAP) Spel 2019 zal gaan starten op zaterdag 19 oktober 2019 om 14:30 uur.

Darters verdienen punten in de groepsfase per gewonnen leg. Zo kan een darter maximaal 10 punten per wedstrijd scoren. Na de groepsfase worden er punten verdiend per ronde. Voor het bereiken van de halve finale, voor het bereiken van de finale en voor het winnen van de Champions League of Darts.

Je krijgt 22 miljoen euro budget om 3 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League of Darts (RtAP) Spel 2019.

Het Champions League of Darts (RtAP) Spel kost € 1,00 per team en er is 1 ticket te winnen voor het eindspel van de Road to Ally Pally. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel.

De prijzenpot van de Road to Ally Pally is € 6.000,00 met een eerste prijs van € 2.500,00. Het minimaal te winnen bedrag is € 25,00.

Voor het eindspel van de Road to Ally Pally zijn in totaal 66 tickets te winnen en deze worden verdeeld in 29 kwalificatiespellen. Zie voor meer informatie de spelpagina van de Road to Ally Pally: klik hier.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

1 Gerwen, Michael van 10 mln.
2 Cross, Rob 8,1 mln.
3 Wright, Peter 7,6 mln.
4 Anderson, Gary 6,5 mln.
5 Price, Gerwyn 6,1 mln.
6 Gurney, Daryl 5,7 mln.
7 Smith, Michael 5,2 mln.
8 Wade, James 4,5 mln.