Het Amgen Tour of California Spel 2017 gaat starten op zondag 14 mei 2017 om 20:25 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 3 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 500,00 euro aan prijzen met een eerste prijs van 82,16 euro (23 prijzen in het algemeen klassement).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!

Ten slotte is er 20,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (15, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

De Amgen Tour of California heeft een sterk deelnemersveld. Op de startlijst staan onder anderen: Peter Sagan, Marcel Kittel, Alexander Kristoff, Riccardo Minali, Samuel Sanchez, Rafal Majka, Andrew Talansky, David De La Cruz, George Bennett, Robert Gesink, Danny van Poppel, Elia Viviani en John Degenkolb.

Om de nieuwe spelers op Zweeler wegwijs te maken hebben we een tutorial geplaatst op Zweelernieuws die je helpt om te navigeren tussen spellen, je account te beheren, teams te betalen enzovoort. Klik hier om er direct heen te gaan.

We verwachten, zoals altijd, nog wijzigingen op de startlijst, dus houd deze in de gaten.